Tuesday, November 18, 2008

Test Drive MP3 dalam Cruise Putrajaya

23 Oktober 2008, Khamis - pelancaran MP3 Philips di Putrajaya dari jam 5:00 hingga 8:30 malam memadatkan rutin ku hari tu.

Dari pejabat aku bergegas ke pejabat Philips di Petaling Jaya untuk berkumpul dan bertolak bersama dengan kenderaan yang telah disediakan. Kalau tidak, aku bercadang untuk memandu sendiri. Emmm... tapi memandangkan petrol bukan boleh dibeli dengan air liur, aku memadamkan hasrat itu. Lagi pun aku ni manusia yang sayangkan alam (atau sayangkan duit, lebih tepat).

Seperti biasalah, orang kuat Philips, siapa lagi kalau bukan Eddie menunjukkan simbol bagus semasa pelancaran MP3 Philips di atas Cruise Putrajaya.

Setelah perut kami diisi dengan makanan yang sedap-sedap, teliga kami pula diuji dengan mata ditutup supaya mendengar sendiri kesan audio yang power gila oleh alat MP3 Philips. Memang power - kalah pesaing-pasaing terdekat seperti Samsung dan iPod!

Part ni paling kugemari bila menghadiri acara Philips. Mesti ada sesuatu untuk kubawa pulang - memori indah!

Bersama rakan media dari Utusan Malaysia, Yasir, kami memenangi sebuah Micro Hi-Fi System yang bernilai empat ratus lebih. "Rezeki kitalah, Yasir!"

Terima kasih Philips!

0 comments: